28 Mayıs 2016 Cumartesi

LR MSM Vücut Jeli (Eklem Ağrıları, Lekeler)

LR firmasının üretmiş olduğu ”MSM Vücut Jeli” hem eklem ağrılarına, hem de cilt lekelerine iyi gelmektedir. Krem uzun araştırmalar ve deneyler sonucu ortaya çıkmış olup, hiç bir yan etkisi ve zararı yoktur. Kullanımı ise çok kolaydır.

MSM Vüvut Jeli Eklem Ağrılarında Kullanımı;

Öncelikle ürünümüzü kısaca bir tanıyalım. Jelimizin ismini veren MSM’in açılımı (metil, sülfonil, metan) MSN hayvanların kıkırdakların’da, ineklerin sütünde özellikle bol miktarda bulunur ve bitkilerden elde edilir. O yüzden MSM eklem yerlerine iyi gelmesine en iyi sebep ise içinde bulunan maddelerin insanların eklem yerlerinde bulunan kıkırdakları onararak ağrılarını yok eder. Ayrıca dokuları da onarıcı özelliğe sahip olduğundan dolayı cilt lekelerine de iyi gelir ve tamamlayıcı özelliği vardır. 

MSM Destek Gıdaları Nelerdir?

MSM kullanan bir kişinin bu ürünü tek başına kullanması yeterli olmayabilir. Bunun yanı sıra sebze ağırlıklı beslenmesi ve özellikle bu sebzeleri pişirmeden çiğ olarak tüketmesi gerekir. Nedir bu sebzeler; Lahana, brokoli, brüksel lahanası bu gıdalar ile birlikte MSM Vücut Jeli tam anlamı ile iyi gelir.
Bu arada bilmeniz gereken bir bilgi daha sizlere belirtmek istiyorum. Bahsettiğimiz MSM Vücut Jeli eklem yerlerindeki ağrılarınızı hemen kesmez, kullandığınız ağrı kesici veya benzeri ilaçlar gibi etki göstermez. Bu jelin kullanım amacı ağrıyı hafifletmek ve düzenli kullanım sonrası rahatlatmaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...