25 Ekim 2016 Salı

Hem Doğal Ürün Kullanın, Hemde Hayallerinizi Gerçekleştirin...

Hem Doğal Ürün Kullanın, Hemde Hayallerinizi Gerçekleştirin...

1985 yılında Almanya' da kurulan ve bir çok ülkede faaliyet gösteren LR Health & Beauty Systems, piyasada 30 yıldan beri başarıyla faaliyet göstermekte ve Avrupa' da en çok ciro elde eden şirketler arasında yer almaktadır. Tüm ürünleri DERMATEST LABORATUVARLARI tarafından onaylanmıştır. Uluslararası Parfüm ve Koku Derneği'ne ve Avrupa Kozmetik Federasyonu'na üye kabul edilen tek network firmasıdır. Doğal ve Organik Kozmetik Birliği Sertifikası vardır. ALOE VERA JEL içecekleri FRESENIUS ENSTİTÜSÜ tarafından dünyada ilk defa KALİTE MÜHRÜ alabilmiş olan tek network firmasıdır.
Böylesine gelişmiş bir firmanın İş Ortağı olarak; LR Şirketinin faaliyet gösterdiği 30' u aşkın ülkede üye yapabilme imkanı, %40 satış karı, her ayın 15'inde banka hesabına yatan %3'ten %21'e kadar derinlik primi, ücretsiz eğitimler ve tatil, emeklilik hakkı (çocuğuna miras bırakabilme) elde ediyorsunuz. Böylesine fırsatların bulunduğu bir ekibe dahil olmak istemez misiniz? Kendine güvenen, ekip ruhu taşıyan arkadaşlar aramaktayız.
Ayrıca LR Health and Beauty Systems Firmasında İş ortağımız olarak Opel Corsa'dan Mercedes ve Porsche' a kadar araba seçeneklerine ulaşabilme imkanı elde edeceksiniz. İlk etapta Ciro hedefini tutturun. Sizin ve ekibinizin toplam satışları arttığında araba konseptinin ilk şirket otomobil modeli olan Opel Corsa masrafsız olarak sizin olsun. Arkadaşlarınızı LR İş Ortağı yapın. Ekibinizdeki arkadaşlarınızın satışları üzerinden de prim kazanın. Haydi durma, sende fırsatları yakalamak için bizimle iletişime geç...
LR İŞ ORTAĞI

Kendi İşinizi Kurma Fırsatını Kaçırmayın

İş ortağımız olarak;
  • Doğrudan ürün satışınızdan %40 kar marjı,
  • Kişisel ve Grup satışlarınızdan prim imkanı,
  • Derinlik Primi alma imkanı,
  • Aylık Kota zorunluluğunuz yok,
  • Ürün Stoklama derdiniz yok,
  • Yıllık Üyelik Ücreti yok,
  • Başka bir ülkeden üye yapabilme imkanınız var,
  • Minimum sipariş 85 TL olup, bu tutar ile üyeliğiniz aktif hale gelir,
  • Dilediğiniz zaman ayrılabilme imkanınız mevcut,
  • Miras bırakabilme imkanı ile,
  • Kendinize indirimli ürün alma veya sıfır riskle kendi işinizi kurma imkanına sahip olabilirsiniz.
Her ayın 15' inde prim hesabınıza yatmaktadır. LR Health & Beauty Systems piyasada 30 yıldan beri başarıyla faaliyet göstermektedir.
Şirketi ve şirketin başarı konseptini tanıyın. Avrupa’nın doğrudan satış pazarındaki en başarılı şirketlerden biri hakkında daha fazla bilgi edinin.

LR'da müşteri

Müşteri olarak Alman kalite standardına uygun mükemmel ürünler almaya karar verdiniz. Ayrıca esnek ve kişiye özel danışmanlık hizmetinden yararlanırsınız.

LR'da satış ortağı

Satış ortağı olarak, yaptığınız ciroya bağımlı ilave prim ödemeleri alırsınız. Tüm dünyada çok sayıda satış ortağı bu primler sayesinde maddi bakımdan bağımsızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...