25 Ekim 2016 Salı

LR Ürün Dünyası

Ürün Dünyası

LR’ın ürün yelpazesi doğrudan satış için optimum düzeyde elverişlidir. Gıda takviye ürünleri, bakım ürünleri, parfüm ve takılar; tüm bunlar için şu geçerlidir: Yüksek oranda büyüyen pazarlar için yüksek kaliteli kullanım ve tüketim malları.

ZEITGARD

Teaser_Zeitgard_43df110760
Cilt yaşlanmasına karşı benzersiz bakım
ZEITGARD Anti-Age sistemi, bir tuş ile gözle görülebilir daha güzel bir cilt. Devrim yaratan ZEITGARD 2 cihazı, etkili Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlıyor. Günde sadece 4 dakikalık kullanım ile cildiniz daha genç görünecek ve kırışıklıklarınız azalacaktır.

Profesyonel Teknoloji

ZEITGARD 2 bilindik üç dermotolojik uygulamayı , tek uygulamada buluşturmuştur. İlk aşamada, sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir. ZEITGARD 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Bu işlev, etken maddelerin cildin en derinlerine transfer edilmesinde artı bir etki gösterir. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.
Özel Faydaları
  • Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir
  • Titreşim işlevi cilt katmanlarını uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.
  • Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.
  • Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.

Derinlemesine Etki Gösteren Cilt Bakımı

ZEIGARD Anti-Age Sistemi ürünlerinin yoğun bakımı ile birlikte ZEITGARD 2 mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşır.Yüzdeki her bölge için özel olarak geliştirilmiş yüksek etken formüle sahip bu sistem, cilt için en iyi bakımı gerçekleştirir . Göz serumu göz çevresindeki ince cilt tabakasına en ideal günlük bakımı ile etkili ve uzun süren bir nem sağlar. Alın ve yanak çevresindeki daha kalın cilt tabakalarında oluşmuş kırışıklıklar için geliştirilmiş ZEITGARD Anti-Age system krem jellerin her ikisi de genç veya olgun ciltler için üretilmiş özel bir bakımdır.

Starlar ve Parfümler

Header_Starbox_2015_f46530f262Bruce Willis dünya çapındaki en başarılı ve en çok sevilen aktörlerden biridir. Çok yönlü kişiliğe sahip biri – değişken ve gerçekçi. LR ile birlikte kendi kişiliğini, ifade yönünü ve karakterini anlatan eşsiz bir koku yarattılar.
2014’ün başlaması ile birlikte şimdi ikinci parfümü de piyasaya çıkmıştır: Bruce Willis – Personal Edition.
LR dünya çapındaki parfüm evleri ile çalışmaktadır ve böylelikle parfümlerin kalitesi Bruce Willis gibi starlar tarafından da kabul edilmiştir.

Gıda Takviye Ürünleri

Header_Dietry_supple_291214b6c8LR'ın ürün yelpazesinde bulunan gıda takviyeleri tüketicilerin ihtiyaçlarına göre belirlenmiştir. Bu ürünlerin geliştirilmesinde değerli etken maddeler ve korunarak işleme tabii tutulması odak noktasını oluşturmaktadır.
Vücudunuza destek verin. LR'ın gıda takviye ürünleri ile beslenmenize destek sağlayabilirsiniz.

Kozmetik


Header_cosmetics_bbca11feb5Modern teknolojileri ve içerik maddelerini kullanan LR yüz ve vücut bakımı alanında uzun yıllardır standartları belirliyor. En çok satan ürünlerimizi keşfedin: Mikrosilver ile fonksiyonel cilt bakımı, etkisi onaylanan Anti Aging çözümleri, sertifikalı Aloe Vera ürünleri, profesyonel kalitede saç bakımı ve birinci sınıf kozmetik.
LR bakım ve kozmetik ürünlerinin özellikleri modern teknoloji, yenilikçi etken maddeler ve özel içeriklerdir.

Ödüller

Teaser_Helmle_baed30c4fc
Çok sayıda LR ürünü örneğin FRESENIUS ENSTİTÜSÜ ve Dermatest tarafından defalarca ödüllendirilmiştir. 50’yi aşkın Aloe Vera ürününde IASC işareti bulunmaktadır.

Kalite standartları

Teaser_Schlothauer_e81be078a6
Başarı faktörümüz olan Alman kalite standardına sahip olan ürünlerimizin kalitesi bizim için daima birinci sırada yer almaktadır. Ürün geliştirme aşamasından başlayıp bağımsız kuruluş ve enstitülerle gerçekleştirilen çeşitli test senaryolarına ve servis hizmetlerini kadar.

Bilimsel Kurul

header_flipchart_d46489c4f9
Araştırmacılardan ve bilim adamlarından oluşan bir uzman ekip ham madde araştırma çalışmalarında, profesyonel analizlerde ve bilimsel araştırmalarda LR’ı destekler.

Araştırma ve Geliştirme

Teaser_Knabb_2e4d3e2ff1
İçinde bulunduğumuz çağın nabzını daima yakalamak ve trendleri belirlemek için Almanya’daki merkezimizde araştırma ve geliştirme faaliyetlerimize yatırım yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...