29 Nisan 2016 Cuma

LR Aloe Vera Box Set Nelere İyi Gelir?



Aloe Vera Box Set Hangi Ürünleri Ne Gibi Durumlarda Kullanılabilir?

1– Yaralarda, yanıklarda, çarpmalardan oluşan şişlik ve morluklar, burkulmalarda: Sprey, Propolis ve Konsantre krem ihtiyaç duyulduğu anda kullanılabilir.
2– Kesik, Arı sokması, Cilt alerjisi gibi durumlarda: Sprey ve Konsantre krem kullanımı yeterli olacaktır.
3– Nasırlarda ve topuk çatlaklıklarında gece uyumadan önce: Sprey, Konsantre, Propolis sorunlu bölgelerde kullanılarak üzerine de çorap giyip yatmanız önerilir.
4– Uçuklu bölgelerde Propolis krem uçuk olan bölgeye sıklıkla sürülmelidir ve uçuğun çıkacağını anladığınız anda kullanılırsa uçuğun da çıkmasına engel olursunuz.
5– Hemoroid rahatsızlığı olanlarda: Konsantre jel aliminyum folyoya sıkılır ve fitil gibi şeklini yaparak buzluğa atılır. Daha sonra fitil olarak kullanılabilir.
6– Cilt lekeleri, Güneş lekeleri, Hamilelik lekeleri, Sivilce izleri gibi durumlarda: Konsantre krem ve Sprey kullanılır.
7– Ayak Mantarı, tırnak mantarı gibi durumlarda: Microsilver ayak kremi kullanılması gerekiyor fakat öncesinde Acil Yardım Spreyi sürülmesi lazım.
8– Hafif Egzama gibi durumlarda: Propolis krem iyileştirici özelliği çoktur. Ayrıca ellerin su ile temasından hemen sonra Propolis krem kullanılmalıdır.
9– Sedef rahatsızlığı için: Sprey, Konsantre ve Propolis kremi sırayla kullandıktan sonra etkisi büyük olacaktır.
10– Pişikler için: Propolis krem pişik kremi olarak ta kullanılabilir.
11– Yüz veya Vücuttaki Kılcal damarlar için:  Konsantre kremi buzdolabında soğutup kullanmak oldukça iyidir.
12– El kuruluk problemi için: Propolis krem kullanılabilir.
13– Saç Dipleri Egzaman sorunları için: Microsilver Şampuan ile birlikte saç diplerine duş sonrası Sprey kullanılması acıyı azaltacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...