30 Nisan 2016 Cumartesi

Aloe Veranın Faydaları


Aloe Veranın Faydaları;

1- Aloe Vera Cildi Tedavi Eder

Bitkisel bir çok kürlerin insanlara olan faydalarını profesörlerden ve bir çok uzmanlardan daha önce duymuştuk ve hatta uygulamıştık. Bazı uzmanlar özellikle şifası çok olan ve her soruna çare olan Aloe Verayı da önerirler. Aloe Veranın en çok bilinen bir özelliği de ciltte olan yanık, pişik, yara, kesik gibi sorunlara ilk yardım olarak müdahale edilir ve üretilen kremleri ile bu bahsettiğimiz vak’aların iyileşmesini ciddi bir şekilde hızlandırır. Aynı zamanda cildinizi UV ışıklarından da korur. Bunun için öncesinde Aloe Vera cilt kremi kullanmanız gerekmektedir.

2-Aloe Vera Kabızlığı Giderir

Her türlü soruna iyi geldiği söylenen ve bilinen Aloe Vera bitkisinin faydalarını saymakla bitiremiyoruz. Şimdi sizlere Aloe Veranın bir faydasını daha paylaşacağız. Aloe Vera Kabızlığa iyi mi geliyor? Evet değerli ziyaretçilerimiz Aloe Vera kabızlığa iyi geliyor. Aloe Vera öz suyu kullanılarak ağız yolu ile içilir ve sizi ishal yaparak bağırsakları temizliyor ve vücudu arındırıyor. Ancak fazla kullanmamak ta fayda var aksi taktirde bağırsaklarda ki, etkinliğini kaybeder.

3- Aloe Vera Ağızdaki Sorunları Düzeltir

Aloe Vera posası ağız için ise etkili olduğu söylenilen rahatsızlıklar ise şöyle; diş eti iltihabı, stomatit diye bilinen ağız içi iltihapları gideriyor. Bunları uygulamak için Aloe Verayı iyice ezip ağzınıza sürmeniz yeterli olacaktır. Fakat iyice yaraya temas ettiğinden emin olunuz.

4- Aloe Vera Bağırsak Sorunlarını Düzeltir

Her derde devam olan Aloe Vera bir bakıma da bağırsak düzenleyici diyebiliriz. Bağırsakta yaşanan bazı problemlerde önemli faktörü olan Aloe Veranın özel kullanım tarifini sizler ile paylaşıyoruz. Bal, portakal suyu, bir çorba kaşığı Aloe vera ve bir bardak suyu karıştırın ve her sabah kahvaltıdan önce için. 

5- Aloe Vera Akne Problemini Ortadan Kaldırıyor

Akne problemi herkesin başına gelebilen ve özellikle gençlerde görünen bir cilt rahatsızlığıdır.İçerdiği iltihap sökücü özelliği ile de bilinen Aloe Vera adeta Akne ve sivilcelerin düşmanıdır.Kullanımına gelince Aloe Vera içeren sabun temin etmeniz gerekir ve bu sabunu sabah, akşam kullanmalısınız. Aynı zamanda cildinizdeki yağ oranını dengeleyen Aloe Vera cildinizin daha sağlıklı görünmesini de sağlar. Daha sonrasında ise Aloe Vera jelini şişliğinizin üzerine sürerek Akneli bölgelere de jeli uyguladığınızda yumuşatacak ve yenileyecektir.

6- Aloe Vera Selülit Olmasını Azaltır

Aloe Vera genel anlamda dermotojik olarak faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamandaselülit oluşumuna karşı kullanılır. Tabi bu kullanım ile beraber spor yapabilir ve yediklerinize de dikkat edebilirsiniz.

7- Aloe Vera Saçlarınızı Korur

Özellikle bayanların çok sıklıkla yaşadıkları saçta matlaşma, cansız saçlar, kepeklenme, saç dökülmesi gibi sorunlara iyi gelir. Ayrıca günlük yaşamda güneşten alınan UV ışığından korur.Ayrıca saç kurutma makinesi, saç düzleştirici, jöle ve bir takım saç kozmetikleri saçları çok yorar ve saçı cansız gösterir. Bunlara karşıda saçınızı onarır ve saçınız ipeksi özelliğini geri kazanır.

8- Aloe Vera Kepeği Yok Eder

Kepek her insanın sorunu olduğunu ve bay, bayanda da bu sorunların yaşandığını biliriz. Aloe Vera içerikli şampuan ve saç kürü spreyi kullanıldığında kesinlikle saçınızdan kepeklerin yok olmasını ve bir daha çıkmamasını sağlar. Yapmanız gereken tek şey LR Aloe Vera Şampuan ve LR Saç Kürü Spreyi kullanmak ve taramaktır.

9- Aloe Vera Rahatlatıcı Özelliğe Sahiptir

Faydalarını saymak ile bitiremediğimiz Aloe Vera bitkisi bizlere sunulan en güzel bir mucizedir. Bir özelliği de Rahatlatıcı özelliği olup, Kafa kaslarınızı gevşeterek anestesik bir özellik sağlar. Ayrıca saçlarınızı her yıkadığınızda masaj yaparak uygularsanız eğer stresinizi de alacaktır.

10- Aloe Vera Zayıflamada Çok Etkili

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...