27 Nisan 2016 Çarşamba

LR Microsilver Yüz Kremi

Microsilver Plus Yüz Kremi ve Microsilver Plus Yüz Yıkama Kremi ikili setten oluşmaktadır. Bu iki ürünü birden set olarak almanız daha mantıklı çünkü ikisini birden kombine olarak kullanmanız gerekecektir. Önce Yüz Yıkama Kreminden bahsedelim isterseniz. Çünkü cildinizde oluşan sorunları ilk önce kremimiz ile yıkayarak temizliyor ve cildin yağ oranını düşürüyor aynı zamanda temizliyoruz. Bunu yaparken hem cilt yağ oranını dengeliyoruz hem de cildinizi derinlemesine temizliyoruz. Bunları yapınca cildinizde olan Sivilcelere de veda ediyorsunuz. Sivilceleri en iyi Microsilver Yüz Yıkama Kremi ile yok edebilirsiniz. Yüz yıkama kremi görevini burada bitiriyor.




Microsilver Plus Yüz Kremi ise Yüz Yıkama kreminden sonra kullanılır ve bu kremin görevi de Akne olan cildinizi sağlığına kavuşması için işe yarıyor. 

Microsilver Plus Ürünleri 3 Etkin maddeden oluşmaktadır. Saf Gümüş, Çinko Bileşikleri ve Dekspantenol. Ayrıca bu ürünler kesinlikle Paraben ve Boya içermez.
İletişim, Bilgi ve Üye Olmak İçin Benimle İrtibat Kurabilirsiniz. 
e-mail; abdullahbilgin.lr@gmail.com 
WhatsApp; 0 532 221 3320

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LR ALOE VIA

Doğal güzellikte bakımlı bir cilde giden yolunuz Aloe Vera'nın besleyici ve yenileyici gücü ile doğal güzellikte ve sağlıklı bir...